Nu aștepta modificările, planifică-le și fă-le să se întâmple!

Suntem la începutul unui deceniu nou, iar noile decenii au întotdeauna o atmosferă proprie … de aceea, în istorie vorbim despre  „anii 60”, „anii 70”, „anii 80”, deoarece aceste nume sunt suficiente pentru a defini o atmosferă, un mod de a trăi.

Așadar, despre anii 20 ai sec. 21 ne putem intreba despre ce fel de atmosferă ne vom aminti în deceniile următoare.

Dacă ne uităm în trecut, anii 20 sunt întotdeauna un moment de renaștere și descoperiri,  iar acum, observând  în jurul nostru  pare că este  menit să fie un moment foarte puternic în viața fiecaruia.

stire-schimbari

Pentru întreaga lume este un an istoric (război, amenințări politice, climă “nebuna”, dezbateri în domeniul drepturilor omului și, desigur, în ultima vreme nemaiintalnitul  până acum Covid 19).

Ce vreau sa înțelegi , este faptul că, dacă  uneori te întrebi cum de  se întâmplă toate acestea și cum pot fi ele cu adevărat posibile, vom vedea sub ochii nostri cum merg lucrurile si cum totul se schimba.

Cu siguranță vei înțelege că este menit să ieși din ciclul în care te afli acum și  lumea va avea un nou sens !

Este greu să evoluezi și să fii fericit în acest tip de mediu   –  nu poți schimba lumea din jurul tău, dar , poți schimba lumea ta!

Nu-i poți controla pe ceilalți și nici acțiunile lor, dar poți controla propriile tale fapte.

Viața ta proprie poate merge doar împreună cu mișcările lumii și ale oamenilor ei.

Dacă te vei concentra pe propriul tău Sine, este mult mai probabil să acorzi atenție felului în care oamenii se simt si in ce directie se misca lumea,

Deci, totul tinde să ia o întorsătură nouă și intensă.

Lumea aproape că trebuie să înceapă de la zero.

De aceea este atât de important pentru tine să îți dai seama că intri într-un ciclu nou și merită să te pregătești pentru asta!

Din relaționarea proastă cu Sinele, din lipsa iubirii de sine, pleacă cele mai groaznice boli: cancerele și bolile autoimune.

Regăsirea de Sine care azi se precipită prin obligeția de a sta acasă, în viitor va crea situația ca cei mai mulți oameni potriviți să fie la locuri potrivite lor  și asta pentru ca, acum isi descopera adevărata lor vocație.

Identifică  ceea ce vrei cu adevărat să vezi că se întâmplă în viața ta de acum încolo – schimbările pot fi uriașe!

Reglementează–ți limitările și disciplina , reglează relația cu banii ca să poți trăi renașterea și reînnoirea.

Această  relație cu banii in recesiune  economică, în moduri foarte diferite, poate avea și o influență foarte bună asupra noastră dacă vom fi cât de cât echilibrați și în armonie cu noi.

Lumea de azi a descoperit noi moduri de consum, noi tehnologii etc., care au afectat foarte mult veniturile și cheltuielile medii.

Acum însă, jumătate din populația mondială a fost plasată în „carantină”, baruri și restaurante sau chiar magazine de haine au fost nevoite să se închidă, ceea ce influențează foarte mult modul în care obișnuiam să cheltuim bani.

Din cauza acestor mari schimbări, va trebui  să reprogramezi investiții, cheltuieli sau chiar să recalculezi  când și cum trebuie să obitii  un venit

Lumea va trece printr-o adevărată Renaștere, astfel încât oamenii s-ar putea trezi ca vor cheltui bani fără să se gândească la consecințe.

Uite câteva lucruri care  îți  pot fi utile pentru orice fel de proiecte:

  • Fii mereu atent la știri: să fii informat te poate ajuta foarte mult să planifici totul, nu numai proiecte mici, ci și in proiecte mai mari, de exp. unele care vizeaza plecarea in strainatate (atenție la activitățile acelei națiuni (prosperitate, război, legi, închisoare etc.)
  • Conectează-te cu oamenii și împărtășeste-ți ideile: orice părere este bine de știut! Poate că nu te-ai gândit la toate posibilitățile cu privire la proiectele tale și poate persoana cu care vorbești o va evidenția și va aduce câteva răspunsuri.
  • Pune-ți întrebări si să nu-ti fie frică să te adresezi altora cu privire la problemele tale. Nu există  întrebări stupide. De fiecare dată când nu ești sigur de ceva: întreabă!
  • Ascultă întotdeauna puncte de vedere diferite
  • Dacă altcineva îți spune ceva diferit de ce gandesti tu sau încearcă să te avertizeze despre cineva sau ceva, ascultă de asemenea această persoană, creează-ți propria ta opinie! Până la urmă, decizia îți revine mereu!
  • Fii atent la intuiția ta. Vocea din  interiorul tău care te ghidează.   Lupta cu acea voce  poate provoca un stres mare și inutil.
Distribuie această pagină

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top