numerologia

Numerologia în Viața Modernă

De ce oamenii se interesează de numerologie?

În   lumea noastră modernă,  dominată de materialism și derulată in  ritmuri atât de rapide, numerologia oferă un mod de a găsi sens și conexiune cu aspectele esențiale și transcendentale ale vieții.
Mulți oameni apelează astazi la numerologie pentru a găsi claritate și direcție în viață.

Oamenii caută numerologia pentru că simt nevoia să descopere mai multe despre ei înșiși , să-și  exploreze identitatea interioară.

puncte forte

Numerologia, deși este considerată de unii ca fiind o practică ezoterică, ne oferă instrumente valoroase pentru autocunoaștere și dezvoltare personală.

Numerologia  oferă un cadru in care sa ne  putem  înțelege mai bine, să știm trăsăturile de caracter care ne recomandă celorlalți , punctele forte și punctele slabe.

Înțelegerea de sine devine astazi o prioritate în condițiile în care viața ne împinge  spre un  permanent tumult al concurenței.
Dacă ne  înțelegem numerele personale pe care le calculează numerologia,  le putem aplica chiar în mai toate aspectele  vieții noastre .

Numerologia ne poate ghida să luăm decizii mai repede dar și mai informate pentru că ne putem alinia mai mult cu natura noastră interioară.

Pentru cei interesați de spiritualitate

spiritualitate

Pentru cei interesați de spiritualitate, numerologia ne poate oferi chiar și indrumare pentru evoluția noastra spirituală, ajutând la identificarea căilor de creștere și iluminare personală.

Fiecare am simțit când ni se potrivesc lucrurile sau ne ies neașteptat de ușor.

Când se întâmplă să ne iasă, spunem  „asa sunt eu! „

Când nu ne iese așa, ne considerăm “blocați. „

Un ghid pentru o viață împlinită

Astfel, numerologia poate deveni un ghid pentru o viață mai echilibrată și mai împlinită, inclusiv în domeniul carierei.

Numerologia  ne poate învăța modul în care să ne alegem și gestiona relațiile, fie cu noi, fie cu ceilalți.

Numerologia poate ajuta să  identificăm  domeniile în care este necesară dezvoltarea noastra personală , astfel incat sa  putem stabili obiective aliniate cu energia personală.

creier

Unii oameni au o structură mai analitică  și logică și sunt înclinați spre domenii tehnice,  în timp ce alții excelează ăn domenii creative.

pusculita

Gestionarea alegerilor

Înțelegerea numerologiei , la fel de importantă este in gestionarea mai eficientă a alegerilor noastre. Este bine să știm când este un moment potrivit să acționăm, când să avem răbdare sau așteptări, altfel, vom fi dezamăgiți , deziluzionați , sau respinși  de acel obiectiv.  

Aceasta poate include chiar alegerea momentului potrivit pentru a investi  sau a economisi  unde este cazul, astfel încât spre ce ne orientăm să știm că ne poate aduce în viața prosperitate sau obstacole interminabile sau repetate

Este important  cum  să punem în valoare ce știm, ce putem , ce dorim și ce considerăm că ne împlinește.

Ce anume ne poate activa calități și abilități care să ne facă remarcați și care vibrații numerologice personale anume pot indica în ce fel să ne  gestionăm eficient calitațile și cum să le exprimăm .

evenimente

Echilibru în relaționare

Numerologia poate ajuta cu multă precizie chiar, să dobandim echilibru în relationare – Sa găsim caile potrivite să comunicăm cu oamenii, cu partenerul, cu copiii și cu toată lumea cu care vrem să avem relații bune.   

Evaluarea compatibilității între parteneri în relații fie personale sau profesionale, ne vor ajuta să  evităm conflictele.

Numerologia, fără  să ghicească cumva așa cum mulți oameni sunt tentați să creadă  din pricina acurateții cu care se pot calcula date, include previziuni legate de carieră, relații sau evenimente personale.

Așadar, numerologia poate ajuta la anticiparea unor  evenimente viitoare sau pentru a găsi momentele favorabile pentru ca să iei decizii importante

Pentru analiza carierei

Cifra destinului,
Numărul sufletului
Numărului personalității

Sunt numere care pot identifica carierele care se aliniază cel mai bine cu abilitățile și aspirațiile noatre naturale,
De exemplu

Exemplu: Dacă cifra destinului tău este 3, ești creativ și expresiv. Joburile potrivite pentru tine ar putea fi în domenii precum marketing, scris, artă sau divertisment.

Exemplu: Dacă numărul sufletului tău este 5, ești atras de libertate și aventură. Joburile care îți permit să călătorești sau să ai o rutină variată ar fi ideale pentru tine.

Exemplu: Dacă numărul personalității tale este 8, ai o prezență puternică și ești orientat spre succes. Pozițiile de leadership și management ar fi foarte potriv

Identificarea Jobului Potrivit pe Baza Numerologiei

Compatibilitatea cifrei destinului cu tipuri de cariere:
     Exemplu:    Cifra destinului 6 este asociată cu
îngrijirea și ajutorul. carierele în medicină, asistență socială
sau

Crearea unui CV personalizat:
     Exemplu:        Dacă ești un număr 7, subliniază abilitățile tale analitice și capacitatea de a rezolva probleme complexe.

     Când ne prezentăm la un interviu de exemplu , suntem puși în situația să apelăm la abilitătțile noastre cele mai subtile , să  știm să comunicăm  și să ne exprimăm sugestiv , concis , astfel încât  să ne facem cunoscute  aspiratiile – 

      Tot comunicarea ne ajută să putem  identifica carierele care se aliniază cel mai bine cu abilitățile și aspirațiile noastre naturale.

De exemplu, cineva cu cifra destinului 3 ar putea excela în domenii creative, cum ar fi artele sau marketingul.

stil de viata

Un stil de viață potrivit

Numerologia , nu in ultimul rând , poate oferi perspective asupra unui stil  de viață care să ti se potrivească  în care obiceiurile bune să îți susțină sănătatea sau să te ajute să elimini ce reprezintă pericole în sănătatea ta.

Numerologia , poate sugera activități fizice sau practici de relaxare care sunt benefice pentru echilibrul energetic al unei persoane.
și  obiceiurile care contribuie la bunăstarea generală.  De exemplu, un număr personal al sănătății

O bună autocunoaștere  prin numerologie este de mare  ajutor în a-ți ajusta obiectivele profesionale și pentru a găsi un echilibru între viața personală și cea profesională.

În  viața modernă oamenii se interesează de numerologie pentru că poate fi de mare ajutor în găsirea unui job potrivit.

  • Este bine să cunoști cum să  folosești cifrele cunoscute pentru a te conecta cu alții

Până la urmă,   numerologia oferă un mod de a găsi sens și conexiune cu aspectele esențiale și transcendentale ale vieții.

Distribuie această pagină

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top