obstacolele de astazi care te doboara pot sa devina oportunitati maine si te vor intari facandu-ti soarta mai buna ,

Obstacole si oportunitati in calea vietii – soarta sau destin?

“ Nu știu de ce face Dumnezeu unele lucruri, dar sunt convins că nimic nu este întâmplător în universul lui. ” spune: Aiden Wilson

Obstacolele pe care le intampini astazi si care te dor, maine le poti transforma in oportunitati si te vei simti puternic in fata sortii.

Soarta vorbeste despre vibratia interioara, adica dorinta sufletului nostru.
Ea este alaturi de masca pe care o afisam si care inseamna felul cum ne vad ceilalti  adica, vibratia noastra exterioara, si  impreuna sunt alaturi de misiunea generatiei din care facem parte, si reprezinta, vibratia cosmica.

Destinul insa , este un drum continuu ce aduna ganduri, obisnuinte, decizii, alegeri si mai tot ce insemnam noi.

Toate merg impreuna pe calea vietii spre implinirea noastra ca  obiectiv.  

Destinul se poate implini sau nu, si vom stii acest lucru, pentru ca viata  tot timpul va face ca prin experiente repetate, sa apucam drumuri mai drepte sau mai ocolite, si sa ne impinga spre sentimentul nostru de implinire.

Omul deci, isi traieste viata si este impins catre “un viitor” care fiind trait, ajunge sa-i devina  destin.  

Astazi traim vremuri de mari shimbari asa ca , suntem pusi permanent in fata unor alte alegeri, iar drumul vietii noastre devine tot mai anevoios, si tot mai greu ramane lipsit de obstacole si de provocari.

obstacol

Cand apar obstacole in calea noastra, sunt momentele cand adoptam o noua viziune asupra existentei si astfel, destinul ajunge sa se schimbe brusc si neasteptat.

Cand provocarile se repeta des si sistemul nostru psihic este depasit, apare  suferinta si ajungem sa spunem ca „ne-am blocat”.

  • si, imploram: – „Ajuta-ma Doamne!”

Atunci cand se pare ca nu avem solutii, ne dorim o interventie salvatoare careia ii cerem sa ne modifice cursul existentei, sperand sa se rastoarne situatia in favoarea noastra sau sa ni se opreasca acea suferinta.

  • „Sa avem o soarta mai buna”.

Prea putin ne dam seama de inertia care ne conduce si care face parte din noi, de cutumele noastre, de obiceiurile care ne reaseaza permanent in zona de confort. Subconstientul, care ne aseaza viata, la cel mai mic semn de incertitudine ne activeaza teama de schimbare si ne impinge fara sa vrem pe ceea ce ajungem sa numim  „soarta” noastra.

Incercarile, greselile , obstacolele sau oportunitatile pe care le intampinam, devin experientele noastre de viata si ne trezim de multe ori ca se repeta.
   “Asa imi este soarta!”

Daca simtim ca drumul urmat este nepotrivit si lucrurile nu “ne mai ies” cum ne dorim, putem ajusta sensul acesuit parcurs prin constientizare.

Cum resimtim obstacolele de astazi?

Se intampla ca multa lume sa fie  zbuciumata, si zbuciumul  se intampla pentru ca oamenii vor pace interioara.
Oamenii isi doresc vieti pline de dragoste si nu vieti pline de stres si separare.

Atunci cand ne regasim echilibrul cu noi insine si cu ceilalti, suntem in sensul cel bun de a  evolua, si a descoperi rostul vietii iar daca lasam suferintele sa se adune, ne vom simti “ victimile sortii. “

Ca sa ne indeplinim destinul inseamna deci, ca in mod constient sa tot apropiem drumul vietii noastre catre directia de destinatie, pe un drum convenabil. Asta presupune sa cautam oportunitatile si sa ocolim obstacolele pe cat posibil.

„Alegerea, şi nu şansa, îţi determina destinul.”
Jean Nidetch

o multitudine de oportunitati

Cand apar obstacole in calea noastra, ne largim constiinta.
Adica, sunt momentele cand in mod constient putem interveni cu noi solutii, cu alte atitudini, putem privi viata din alte perspective.
Acum avem ocazia sa ne imbuntatim destinul si sa alegem o cale mai putin incurcata , lipsita de obstacole, in directia menirii noastre.

Daca lasam suferintele sa se adune, ne vom simti victimele sortii, si chiar ne putem imbolnavi.

Asadar, este posibil sa ne implinim destinul doar daca descoperim sensul bun al evenimentelor pe parcursul vietii, si suntem constienti de alegerile pe care le facem .
Doar asa putem evolua intr-un final .

Asta inseamna sa ne descoperim pe noi in esenta, Sinele nostru profund, sa stim ce ce dorim de la viata, sa avem un obiectiv pe care sa-l urmarim si sa ne tinem de el.
Daca suntem fericiti, multumiti, si nu ajungem sa fim mahniti, suparati sau bolnavi, „soarta noastra va fi buna”.
Daca nu, necazurile se aduna si viata devine agitata si ne vom simti blocati.

Cum ne ajuta Numerologia?

Raportul numerologic personalizat

Numerologia poate calcula  cand si la ce se refera aceste obstacole si provocari, adica: evenimente, contexte si ciurcumstante cu mare importanta pentru noi.

Intotdeauna cand exista obstacole exista, ele devin in acelasi timp si oportunitati de care putem profita sa schimbam cateceva.

Ele se vor arata conform  principiului iyn/ yang, si astfel oportunitatile

vor dezvalui in fond, abilitatile si defectele noastre, adica “slabiciuni” si „puncte forte”in acelasi timp.

Strabatand drumul vietii vom parcurge evenimente, unele bune, altele rele , dar toate reprezinta lectiile de viata pe care le primim spre razolvare din partea Universului si care ne urca pe trepte de evolutie.

Noi putem calcula aceste aspecte legandu-le de unele etape de varsta care se inscriu in cicluri de viata, asta insemnand ca ne vom raporta la data de nastere si cifra destinului si vor deveni niste numere personalizate.

Formula de calcul este usoara, daca stim codul astral (codul personal) si tinand cont de ceea ce este persoana: femeie sau barbat.

Se pot calcula cifrele de vibratie  pentru mai multe oportunitati si pentru mai multe obstacole, pentru a putea intelege la ce se refera aceste evenimente importante din viata noastra care au adus schimbari.

Asadar, se aduna ziua si luna de nastere pentru o prima oportunitate sau ziua cu anul pentru alta oportunitate. Se aduna aceste doua numere pentru o a 3-a oportunitate sau se aduna luna cu anul pentru a 4-a oportunitate.

Pentru a calcula obstacolele se face un calcul asemanator dar folosind intre numere, opratia de scadere.

Exemplu  

Pentru cineva nascut in 17/ 10/ 1983

Oportunitati   

1.Ziua nasterii + luna nasterii =   17 + 10 =   9

2.Ziua nasterii + anul nasterii =   17 + 1983  = 29 = 11 = 2

3. Vibratia ciclului 1 + vibratia ciclului 2 = 9+ 2  = 11 = 2

4. Luna nasterii + anul nasterii = 10 + 1983 = 22 = 4

 Obstacole

1. Ziua nasterii – luna nasterii =   17 – 10 =   7
2.Ziua nasterii – anul nasterii  =   17 – 1983  = 17 – 21 = 8 – 3 = 5
3.Vibratia ciclului 1 – vibratia ciclului 2 = 7 – 5 = 2Lun1 = 11 = 2 

Numerele rezultatele se pot interpreta conform simbolismuli cifrelor. Si unele si celelalte reprezinta provocari pe drumul vietii noastre si va trebui sa le intampinam si sa le rezolvam.

Semnificatia numerelor

1 – Persoana se va confrunta în viaţă cu incapacitatea de a lua decizii. Va fi un om nehotărât. Ii va fi greu sa aiba initiative si sa-si asuma situatii de conducere.

2 – principala provocare va fi menţinerea relatiilor. Va intampina greutati sa  coopereze foarte bine cu ceilalti si nu le va intelege sentimentele.

3 – persoana nu  simte viata ca pe o bucurie si nu prea stie sa se bucure de ea. Nu va duce mai nimic la bun sfarsit.

4 – nu ii place sa munceasca deloc. Trebuie sa fie foarte atenti la detalii. Nu sunt atenti la lucrurile mici, la amanunte. Nu citesc detaliile si totul se poate intoarce impotriva lor.

5 – persoanele cu numarul 5,  nu pot  comunica. Cel mai mare obstacol al lor este sa comunice, sa se exprime. Nu poate pur si simplu. Sunt oameni mai snguratici.

Este bine sa invete lectia  comunicarii, si sa stie ca si ceilalti sunt de partea lor. Sunt deseori tradati.

6 – arata ca lucrurile tind sa traga  puţin in doua directii – pot aparea probleme in viata de familie sau, acestia se casatoresc dar isi fac o relatie stabila in a doua parte a vietii.  Aceste persoane au de invatat ca lectie de viata  sa treaca peste astfel de obstacol. O a 2-a  doua direcţie este catre neasumarea responsabilitatilor, si vor fugi de tot ce ar inseamna acest lucru.

7 – este exact opusul semnului divin-7.   Sunt oameni care nu cred in Dumnezeu si nu prea fac nimic in viata pana nu au dovezi. Ceea ce fac se bazeaza pe o gandire si lucruri realiste.
Persoane pretentioase si foarte selective, pot fi timide  , si se confrunta cu teama de singuratate. Nu suporta sa stea singuri.

Ar trebui sa mearga la biserica pentru a regla relatia cu divinitatea.

– omul lacom. Va dori mereu sa aiba multi bani. Iar obstacolul lor va fi faptul ca nu pot face bani.

– este egoistul numerelor. Îi pune pe ceilalţi pe planul doi şi se va ocupa exclusiv de el. Va fi mult prea concentrat pe el.

Dacă apare rezultatul 0 se aplică numărul 1

Lasa te rog un comentariu cu parerea ta despre soarta si destin, si nu uita ca si tu  poti schimba ceva intr-un sens mai bun in viata ta daca vrei sa scapi de tiparele repetate de comportament nedorit.

Le putem descoperi impreuna !    

Distribuie această pagină

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top