Poți să crezi că îți stă la îndemână să reduci stresul încât să devii din ce în ce mai echilibrat?

Echilibrat insemna sa poti actiona constient , asa cum iti  doresti si sa nu mai reactionezi nestapanit atunci cand ceva sau cineva te provoaca.

echilibrat
  •   Sa capeti energia posibila sa rupi lantul intamplarilor rele si a ghinioanelor
  •   Sa devii suficient de calm incat sa filtrezi optim si sa procesezi informatiile  pe care le tot culegi din jur, mai rapid si mai eficient incat sa nu mai poti intra in conflicte,
  •   Sa  simti cum mintea ta se clarifica, intelege ce se intampla si asta te ajuta sa iei decizii mult mai inspirate .
  •   Sa simti si sa stii cand ceva este bun pentru tine sau nu
  • Sa renunti singur sa mai traiesti in compromisul situatiilor nesigure si sa  invati sa spui NU  relatiilor paguboase, fie ele cu colegi, cu familia sau partenerii de culpu, cu copiii, si cu orice situatie de care devii constient ca te trage in jos
  •   Sa capeti curajul sa tai legaturile cu trecutul tau care te tine  prizonier, si sa poti  vedea cu usurinta posibilele  obiective  dorite , si pana la urma menirea ta in viata
  •   Sa poti invata sa renunti la situatiile de a te simti coplesit si neputincios, la situatiile in care sa te simti exclus , indepartat sau din care sa te retragi singur  ajungand de buna voie sa te izolezi de ceilalti.

Cu timpul toate acestea vor deveni alegeri asumate, preluate cu responsabilitatea omului adult si matur, care stie ce ii trebuie si renunta la frici si indoieli.

Toate vor deveni alegerea constienta si responsabila a identitatii tale  asumate , pentru ca detine o stima de sine elevata si care poate  da dovada iubirii si respectului de sine.

Invataturile de mii de ani ne invata  să folosim mintea pentru a ghida energia internă, pentru a domoli emoțiile și a da deoparte orice influență externă. Cunoasterea de sine – REGASIREA Sinelui spre care te invit sa te indrepti  – este cheia succesului pentru ca este singura cale  prin care poti energia vindecatoare din interiorul tau. Nimeni si nimic din afara ta nu are puterea sa faca ceva in locul tau, nu poate trai in locul tau.

Distribuie această pagină

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top