Programare

„Trauma creează schimbări pe care nu le alegi; vindecarea creează o schimbare pe care o alegi.”

Completează formularul de mai jos și voi reveni cu un telefon pentru a stabili o data si o ora pentru intalnirea noastra.

icon verde stea

Numerologie

Consultanta

ico-consiliere

Life

coach

ico-psihoterapie

Psihoterapie

ericksoniană

Hipnoză

Hipnoză

clinică

Ce sa faci pentru sanatatea ta cu ajutorul numerologiei ?

Incepe astazi. 

Ai puterea de a face pasi pozitivi chiar acum pentru a-ti imbunatati  sanatatea emoționala si nu astepta  pana cand esti  intr-o criza pentru a da  prioritate  sanatatii mintale.

Este mai ușor sa formezi obiceiuri noi atunci cand te simti in putere.

Incearca altceva!

Rutinele, obiceiurile și tiparele nou acceptate  te vor ajuta  sa te simti  mai bine printr-o schimbare treptata.

Diagrama numerologică iti oferă atât  multe informații despre ce tip de persoană esti – despre talentele  și punctele tale forte; slăbiciunile tale și conflictele interioare cu care te confrunți de nenumărate ori.

Studiază-ți harta numerologica  și vei descoperi că numerele tale de bază: ziua de nastere, calea vietii, si toate celelalte numere  se combină toate pentru a descrie esența a ceea ce esti, un lucru pe care niciun medic nu l-ar putea diagnostica.ste SINELE tau, esenta ta din care se poate afla tot potentialul revelator raportat la starea ta de sanatate.

Pentru calcule se foloseste  data de nastere, singurul lucru care nu se  schimba niciodata!

Deci cuprinde un „tu” ales de sufletul tău, în momentul întrupării tale. Aici se adauga si indicii despre moștenirea ta ancestrală: ADN-ul pe care l-ai moștenit și ADN-ul pe care îl vei împărtăși. 

Acest lucru este doar un punct de plecare cu care le vei confrunta pe drumul tau prin viață, si esti dator sa-l imbunatatesti continuu.

Fiecare număr in numerologie are efectul său propriu asupra sănătății. La fel si toate numerele din nume cauzează unele probleme.

Se intampla toate acestea pentru ca fiecare naștere este urmată de o moarte iminentă, dar si boala face de asemenea, parte din existența vieții umane.

Asadar, sănătatea și numerologia merg mână în mână.

Așa cum exista numărul care iti arata tipul de persoalitate , numărul care arata calea vietii poate ajuta să identifici problemele pe care le-ai putea avea cu sănătatea.

Poti afla anotimpurile în care este cel mai probabil să te îmbolnăvesti și alimentele care te vor ajuta să iti stimulezi corpul sau să iti pricinuiasca diverse probleme

Numărul 1:
Pot aparea probleme cardiace, boli de sânge și probleme de circulație, tensiune arterială proastă, probleme datorate efortului exagerat, probleme cu vederea.

Numărul 2:
Anemie, stres și sensibilitate , nervozitate, probleme cu insomnia, probleme cu astmul.

Numărul 3:
Pieptul  și afectiuni pulmonare, dureri de gât, tendințaa de surmenaj si afectiuni ale sistemului nervos, probleme ale pielii, artrita, diabet, si paralizii

Numărul 4:
Pot aparea  stari de melancolie și depresie, respirație accelerata, infecții urinare, tuse și răceală frecventa .

Numărul 5:
Probleme mentale care provoacă nervozitate, tuse frecventă, răceli și gripă, afectiuni dermatologice, insomnie și probleme cu rinichii

Numărul 6:
Predispozitie  la febră și gripă, nervozitate, infecții la nivelul nasului, gâtului și plămânilor, probleme cardiace în ultimii ani și femeile pot avea probleme legate de sân.

Numarul 7:
Infecții generale, probleme cu pielea, indigestie, guta și artrita, și circulația defectoasa a sângelui .

Numărul 8:
Predispune la paralizie, probleme cu picioarele, dinții și urechile, reumatism, dureri de cap frecvente, probleme cu ficatul și intestinele, tensiunea arterială și probleme cardiace.

Numărul 9:
Boli ale copilăriei, cum ar fi varicela și alte febre, probleme cu rinichii, probleme cu gâtul și plămânii.

 

Distribuie această pagină
Scroll to Top