Raportul-numerologic-personalizat este un instrument de autocunoaștere

Raportul Numerologic Personalizat

Totul este vibrație

Totul este vibrație așa cum vei putea vedea.
Raportul-numerologic-personalizat este un instrument de autocunoaștere.
El este o oportunitate de cunoaștere a vibrațiilor personale,

 • Caracterul nostru este determinat de vibrația care ne-a fost dată la naștere.
 • Gândurile noastre sunt vibrații care forțează într-un fel sau altul și dau energie acțiunii.
 • Vibrația personalității noastre interacționează cu vibrațiile timpului și spațiului.

Numerologia îți poate spune într-un  raport  numerologic personalizat ,
cum anume vibrația datelor tale principale te pot influența. Poate spune cum poti  folosi energia acelor vibrații  cu cel mai mare beneficiu pentru sinele tău.

Poate nu este ușor de crezut că cineva îți poate spune despre viața ta atâtea amănunte știind doar data nașterii, asa cum o face raportul numerologic personalizat .

Nici nu este nevoie sa crezi ceva, doar trebuie sa te conving!

Raportul-numerologic-personalizat este un instrument de autocunoaștere

Numerologia este pentru fiecare

În zilele noastre, oamenii, fie că sunt persoane obișnuite  sau sunt  vedete, își doresc  un sprijin, un ghid în viață și ajung să apeleze la informațiile oferite de numerologie.

Așa pot ajunge la o imagine de ansamblu a situației lor. Totodată își pot  descoperi potențialul și previziona ce vor putea să realizeze îmbunătățindu-și performanțele.

Așa își pot revizui  și stabili  obiectivele. Așa își pot  pregăti  viitorul asigurându-se  că sunt  pe calea cea bună.

 • Leonardo Di Caprio un tip spiritual cu Calea vietii 7, este dedicat     Îi place să exploreze lucruri noi și modalități de a găsi răspunsuri reale la intrebarile sale.
 • Tom Cruise iubește atât de mult numerele încât are chiar și propria sa aplicație pe telefon, care se numește „numerologul personal al lui Tom”.
 • Jennifer Lopez spune  : „Sunt foarte mare în numerologie. Cred că numerele sunt magice.”Tom Hanks , Madona, si multi altii…

Cum te poți cunoaște

Raportul numerologic personalizat este o oportunitate de cunoaștere a vibrațiilor personale. El este un instrument  de autocunoaștere.

Ca oameni, avem o mulțime de întrebări pe care ni le punem fiecare, iar ele își așteaptă  răspunsurile, uneori poate, toată viața.

Explicația pentru care oamenii nu sunt egali

Noi suntem diferiți și unici , avem drumuri diferite în viață și destinații diferite.
Fiecare scenariu de viață este unic și irepetabil. 

 Viețile noastre  vibrează diferit. Ele ascund secrete și o mulțime de semnificații  pe care  numerologia le poate descifra cu claritate prin raportul numerologic personalizat.

Raportul-numerologic-personalizat este un instrument de autocunoaștere

Fiecare se poate întreba și cu siguranță că și tu ai multe întrebări de genul:

 • Ce ar trebui să fac în viitor ca să mă simt împlinit ?
 • La ce sunt bun/ă ? Am și eu vreun talent ?
 • De ce am doar relații care mă chinuiesc sau se destramă?
 • Ce carieră este potrivita pentru mine pe care să o fac cu tragere de inimă?
 • Cum să îmi întemeiez o familie când relațiile mele sunt nefericite si se tot repeta ?
 • Cum sa fie omul potrivit ca partener pentru mine?
 • Cum să fac să am o relație mai bună cu părinții mei?
 • Cum să fac să am o relație bună cu copilul meu?
 • De ce mă ocolesc toți bărbații/ femeile ?
 • Cum să am și eu o afacere, că nu știu ce să fac ?
 • Cum să schimb relația cu șeful?
 • Care este profilul omului potrivit ca partener pentru mine?
 • Cum să fac să îndrept lucrurile în familia mea?
 • De ce unele familii pot avea copii și altele nu?
 • De ce mă ocolesc toți bărbații/ toate femeile ?
 • Ce trebuie să fac să mă simt fericit/ă și implinit/ă?

…si multe, diferite multe alte intrebări .

Raportul-numerologic-personalizat este un instrument de autocunoaștere

Ce ne aseamănă pe noi ca oameni?

Singurul  lucru care este comun pentru noi toți însă, sunt cateva întrebări  existențiale, pe care ajungem fiecare să ni le punem odată cu vârsta:

 • cine sunt eu,
 • de unde vin,
 • încotro trebuie să o iau,
 • cine trebuie să devin,
 • care este menirea mea pe pămant,
 • cum de mi se întâmplă mie atâtea iar alții au o soartă atât de bună?

Numerologia poate calcula cu ajutorul cifrelor și găsi răspunsuri la întrebările tale.
Descoperind  vibratiile numerelor tale personale, vei știi  de ce ți se întâmplă tot soiul de lucruri care te împiedică să trăiești cum ți-ai dori, și te tot intrebi: de ce sunt sortit tocmai eu…să pățesc asta?”,

Cum obții claritate

Dacă ești în căutare de  soluții și dorești să profiți la maxim de viața ta, poți căuta raportul tău numeric personalizat.
Este recomandat să apelezi cu încredere la puterea numerelor .
Cu ajutorul lor poți  să descoperi care este sensul vieții tale. Poti afla care este propriul tău destin, Poți descoperi  cum este propria ta cale de urmat în viață si ce oportunități  poți întâlni.
Poți vedea  ce poate deveni obstacol și te poate bloca și în ce perioadă a vieții. Poți descoperi  ce anume se află în spatele numărului zilei tale de naștere.
Raportul tău numerologic personalizat te va ajuta să înțelegi mai multe despre sinele tău interior.

Numerologia își va contura o nouă viziune de a vedea lucrurile.  Iți va oferi noi perspective de a face alegeri.

Așa vei  acționa conform scopului tău, în timp ce vei dezvolta o modalitate de eliberare și împuternicire de a te angaja în fiecare relație din viața ta.

Într-un cuvânt, vei avea oportunitatea de a-ți îmbunătăți viața dacă asta îți dorești, doar cunoscându-ți  Raportul tău numerologic personalizat.

Raport vs. Raportul numerologic personalizat

Raportul-numerologic-personalizat este un instrument de autocunoaștere

În matematică, un raport este o comparație între două sau mai multe cifre care indică dimensiunile lor cantitative. Unele sunt mai mici, altele sunt mai mari.

În numerologie sunt  studiate calitățile numerelor, vibrația  și modul în care ele au un impact profund asupra vieților noastre.
Numerele își revărsă vibrația asupra noastră de la naștere. Ele au o influență pe care o resimtim conștient sau mai puțin conștient în viața de zi cu zi.

Scopul numerologiei este de a interpreta și a dezvălui abilitățile interne ale unei persoane pornind de la  vibrațiile numerelor, și de a determina sfera de activitate în care ele se pot manifesta cel mai pe deplin.
Raportul numerologic personalizat este un instrument clar și precis de   cunoaștere a unei persoane pornind de la vibrația datei sale de naștere ,
Raportul numerologic personalizat te ajută să vezi oportunitățile ratate și să te îndrepți spre ideile și deciziile potrivite.
Soluția problemelor tale poate deveni mult mai ușoară dacă ai la îndemână cunoștințele unei analize numerologice.

Beneficiile raportului numerologic personalizat

Raportul numerologic asupra datei tale de naștere, îți poate aduce îmbunătățiri în multe sfere ale vieții. Astfel, folosind noile cunoștințe, viața ta actuală se poate schimba mult în bine.
Ai șansa să înțelegi ce înseamnă blocajele atunci când apar situații grele în viață și etapele favorabile care te ajută să progresezi.
Fie că este vorba de îmbunătățirea relațiilor, de a decide asupra unei cariere, de vindecare a problemelor de familie, de a lucra cu probleme de sănătate – cunoașterea datelor furnizate  de numerologie îți pot permite să vezi lumea cu un obiectiv complet nou.

Apelând la Numerologie, prin analiză și raportul numerologic personalizat, vei putea afla mai multe despre șansele pe care le ai pe acest drum al vieții în diferitele etape de vârstă. Totodată vei putea cunoaște cum să profiți mai bine de ajutorul energiei Universale, care te susține în anumite perioade mai mult decât în altele.

Fiind alături de tine, te pot orienta si sustine să-ți clarifici gândurile,  să-ți fixezi  un scop în viața  și  nu in ultimul rând să-ți optimizezi  succesul.

Raportul-numerologic-personalizat este un instrument de autocunoaștere

Cum te va afecta lectura raportului numerologic personalizat?

Numerologia este o metodă fiabilă și profundă de înțelegere  a naturii tale interioare și de a înțelege procesele fizice, spirituale și psihologice care formează experiența ta de viață. 

Oricare ar fi obiectivele tale în viață, numerologia te va ajuta să îți atingi cu mai puține ocolișuri sau renunțări  obiectivele pentru că îți poate arăta punctele tari sau talentele, înclinațiile tale dar și slăbiciunile de care să ții cont.

Nu putem neglija  aspectul probabilistic al cifrelor folosite în raportul numerologic personalizat, de la care vei putea vedea tendințele evenimentelor care se vor întâmpla într-un anumit interval de timp, fara să existe bănuiala vreunei ghiceli.

Misiunea mea

Misiunea mea este, ca oferindu-ți un raport numerologic personalizat să te ajut să obții o altă perspectivă asupra vieții tale, să te cunoști mai bine și să îți dai seama ce direcție ar fi mai potrivit să alegi pentru a-ți împlini menirea.

Oferindu-ti un raport numerologic personalizat, te pot ajuta să găsești răspunsuri la întrebările tale despre toate sferele vieții: dragoste, muncă, relații, sănătate și orice altceva despre care dorești să afli mai multe.

Raportul-numerologic-personalizat este un instrument de autocunoaștere

La ce anume să te aștepți de la studiul numerologic personalizat?

Niciodată nu este prea târziu să faci schimbarea care să-ți aducă mai mult bine în viață.
Fie că este vorba despre îmbunătățirea relațiilor tale, de vindecarea problemelor de familie, de a decide asupra unei cariere, de a depași probleme de sănătate –  cunoașterea interpretării numerologice îți va  permite să vezi  lumea cu alți ochi.
 Și până la urmă, toți avem nevoie de un „altcineva„  care să ne valideze, și să ne ferească, sa ne scape din “ a nu vedea pădurea din pricina copacilor ”.

 Bucură-te de oportunitatea de a-ți îmbunătăți viața!

Comandă cu încredere Raportul tău numeric personalizat, cea mai deosebită și complexă modalitate de autocunoaștere.
Dacă dorești să te implici intr-o schimbare pentru viața ta, eu sunt alături de tine și îți ofer tot sprijinul și atenția cuvenită. 

Ce zici ?
Ce părere ai ?
Care este opinia ta despre posibilitatea ca numerele să poată vorbi despre tine ?

M-aș bucura să îți aflu părerea, așa că te rog să lași un comentariu mai jos. 

Distribuie această pagină

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top