Sensul Vietii

SENSUL VIETII vazut din spatiul numerologiei

Nimeni nu este intrebat cand si unde vrea sa se nasca, care este sensul vietii sale dar, fiecare stie la un moment dat ce vrea sa fie in viata sau ce si-ar dori sa devina.
Pentru ca in felul acesta  „aparem”  pe lume, noi  privim viata ca pe un dar, desi sensul acestui dar ne scapa .
Sensul vietii in numerologie ne poate orienta. 

viata este un dar

Intelegand insa ca, odata intrupati  pe acest pamant  facem parte dintr-o lume ampla si vasta.  Aici, devine o sarcina destul de grea de a descifra ce ni se intampla, datorita multitudinii de evenimente pe care ajungem sa le întampinam.

Acesta este si motivul pentru care viata are o infinitate de sensuri care sunt proprii fiecaruia si nicidecum nu este unul si acelasi pentru toata lumea.

Sensul vietii in numerologie

Noi avem datoria sa ne gasim sensul vietii in functie de data nasterii , sa il cautam pe al nostru, sa ne construim fiecare varianta proprie,  Acesta poate deveni si obiectivul existentei noastre capabil sa ne poata aduce linistea, multumirea si fericirea in viata.

Asadar, sensul vietii in numerologie este cat se poate de individual, El nu iti poate fi dictat sau impus de altcineva.  Ca urmare devine istoria vietii noastre  personale. Sensul vietii se poate vedea din spatiul Numerologiei.

Aici se afla Interactiunile noastre cu mediul. Interactiunile  cu ceilalti oameni, in felul acesta dam curs experientelor noastre pe care le traim. Pana la urma se naste atitudinea noastra in fata vietii.

Energiile se schimba

Sensul Vietii curge

Alegerile pe care le facem în fiecare clipă ne fac
mai rigizi sau mai flexibili,
mai  implicati sau mai detasati ,
mai dinamici sau mai statici ,
mai siguri sau nesiguri,
mai adaptativi sau nu in fata vietii.

Sensul vietii nu are cum sa fie un tablou. Nu poate fi  o imagine a cum se intampla lucrurile. Sensul vieții curge, este un proces in continua modelare, ceea ce ne obliga sa cunoastem si sa traim continua schimbare. Putem lua aceasta scimbre ca pe o constanta si sa toleram incertitudinea.

Daca privim viata si cautam sensul vieții din punct de vedere numerologic, va trebui sa analizam matricea bioenergoinformationala. Așa putem urmari energiile din fiecare casuta.

Roata Samsarei

Viata  noastra este supusa ciclului etern al nașterii și morții. Este un parcurs de drum din care este dificil să ieși.

Schimbarile, in sensul vietii  noastre se produc din interior spre exterior, adica cifra trebuie sa se manifeste pentru unii cu o cantitate de energie, pentru altii cu alta energie, astfel incat fiecare problema sa se duca spre o rezolvare si, … fiecare rezolvare  la randul ei va deveni o problema.

Samsara si sensul vietii

Simbolul ciclurilor transformarii noastre este Roata Samsarei. Ea face 52 de rotatii in aproximativ 10000 de ani, timpul necesar parcurgerii drumului evolutiv al omului pe pamant. Este timpul trecerii lui prin toate fazele vieții.

 Aceasta roata are 8 spite . Numarul 8, simbolizează calea ce duce la sarsitul suferintei si este conectata la etern.

Din momentul acesta putem interpreta felul in care fiecare casuta din  matrice , vede viata, pe mai multe paliere si avand valori pozitive sau negative

Fiecare casuta reprezinta un matrix pentu omul care poseda acesa casuta. In fiecare matrix  sunt programe specifice, individuale si in care, incarcatura energetica este diferita pentru ceea ce primerste si pentru ceea ce ofera.

sir de numere da sensul vietii

Viziunea numerelor in numerologie

Din perspectiva lui 1, viata inseamna tot timpul o serie de probleme –  este o enigma.
Este o camera goala in care apar ganduri.

Viata este pentru 1 viziunea directa , ce se manifesta direct si care nu are nevoie de intruchipare.

Din perspectiva lui 9, care este opusul lui 1, sensul vietii reprezinta o serie de rezolvari. De aceea 9 este cifra inteligentei, adica capacitatea de a rezolva tipuri de probleme. El vede in Camera lui 1 si intreaba “ce este asta?”  9 duce spre rezolvare, si aceasta duce spre alte probleme ce au nevoiee de rezolvare.

Pentru 4, cea mai mare placere este sa traiesti si vede in sensul vietii necesitatile.   Viata reprezinta ceea  ce “trebuie” pentru a trai fizic, (respiratie, termoreglare, etc) 4, este lumina si vede cu judecata sanatoasa. Pentru 4, viata inseamna munca.

Din perspectiva lui 2, sensul vietii este fuga.- adica, este rau si incorect vede pustiu si gol,  vad valori negative din sfera emotionala.  Apare rau si incorect , apar sentimente.2, vede romantismul maxim.

Opus lui 4, este 7 , cel care vede minunile, care vede sensul vietii ca o motivatie , adica “ce vreau” si vesnicia. Pentru 7 viata este placere – este ce vreau, ce doresc, ce-mi place.

Din perspectiva lui 3, se vede timpul, sensul vietii este suferinta, mai ales de tip mental – adica – pentru el motivatia are negativ (ce nu vreau si este neplacut.)  3 vede elementele vietii ca pe ceva obisnuit, ceva comun

Pentru 6, sensul vietii inseamna intuneric. Inseamna o lupta, o agresivitate. El vede un impuls, si pune el – Trebuie (sex, droguri, bautura)
8, are valori positive, iar cei din sfera lui 2, vad valori negative din sfera emotionala.

Sensul vietii inseamna ceva manifest , si evident,

5 este „EU” – si  sensul vietii apare pentru el ca un carusel.

Totul se invarteste in jurul lui ca la o roata in care el apare ca partea fixa a butucului.
5 sta in mijlocul matricei si se invarte odata cu toate , iar riscul este doar sa ameteasca.

Sensul vietii in numerologie

Chiar este nevoie sa cunoastem toate perspectivele care ne arata sensul vietii sau ne putem trai viata fara macar sa ne punem prea multe intrebari? Sensul vietii se poate vedea din spatiul Numerologiei? . Lasa te rog un comentariu si exprima-ti si tu parerea.
Distribuie această pagină

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top