Servicii numerologice

Descoperă-ți Numerele personale norocoase și datele cheie în fiecare domeniu al vieții tale cu analiza numerologică personală.

Arta și știința numerologiei iti oferă instrumente pentru a lucra cu punctele forte, tendințele și obstacolele inerente și iti  prezinta o imagine clară a profilului de personalitate.

Totodata iti arata pe etape de varsta ce este potrivit sa iei in seama si ce te poate deturna din mersul lin al existentei. Ce este nepotrivit ales, te poate intoarce oricand sa repeti experiente nedorite.

Matricea psihoenergoinformațională - interpretare - Raport scris

Nu este amuzant cum este viața – în cele din urmă – un joc de numere? Îl cunoști pe al tău?

Numerele sunt peste tot și, odată ce ai dat de un gust despre cum funcționează pe un plan vibrațional, cel mai probabil nu vei mai privi niciodată numerele în același mod.

Adopt o abordare practică, contemporană și ușor de utilizat a numerologiei, astfel încât să poți aplica ceea ce descoperi despre tine în moduri practice pentru a crea îmbunătățiri în viața de zi cu zi.

Este  SINUCIDEREA  previzibila numerologic?

Consultații numerologice 1:1

Desigur, fiecare numerolog este diferit, fiecare client este unic și fiecare relație intre cei doi este, de asemenea, distinctă – ceea ce înseamnă că nu există o descriere universală a unei sesiuni de consiliere.

Fiecare sesiune este, în esență, o rezolvare a problemelor daca persoana asta isi doreste, iar daca interesul este doar de a afla informatii importante despre persoana sa, acesta va deveni obiectivul intalnirii.

In scopul cunoasterii, se ofera raportul scris care este foarte detaliat si informatiile pot fi completate de materialele adaugate in format pdf.

Aceste sesiuni fata in fata vor avea loc de obicei dupa studierea lucrarii scrise pe care aveti posibilitatea sa o comandati si raman aspecte neclarificate pe care ati dori sa le intelegeti mai bine sau aveti nevoia unor indrumari avizate de consiliere sau uneori si la cerere , de psihoterapie.

Despre NUMEROLOGIE - Instructaj de baza

Intotdeauna este bine  atunci  cand urmaresti sa intelegi ceva, sa cunosti in primul rand limba in care  se vorbeste.

De aceea este o oportunitate sa dobandesti cateva notiuni de baza despre  numerologie. Ele te vor putea clarifica legat de profunzimea si claritatea semnificatiilor cifrelor.

Vei vedea cum sa aplici  ceea ce știi despre numerele tale în viața de zi cu zi într-un mod practic, tangibil și împuternicitor.

SCHIMBA ceea ce nu funcționează pentru tine într-un mod real și profund.

„Cunoaște-te pe tine însuți si vei cunoaște Universul și Zeii”

Poți alege oricare dintre serviciile noastre in funcție de nevoile tale.

Matricea psihoenergoinformațională - interpretare

Ce implică o interpretare numerologică

Regăsește-ți sinele să scapi de anxietate.
Cum să-ti folosești resursele proprii ca să câștigi sănătate

Instruire numerologica

Vurs online adaptat noilor conditii
Vindecă-ți traumele trecutului și îți vei recăpata echilibrul în viață

Intrebari frecvente
Ce este NUMEROLOGIA /

Este studiul valorii calitative a cifrelor, a valorii numerice a literelor din cuvinte, nume și idei. 
Întregul univers este alcătuit din numere, modele, vibrații, frecvențe – care toate echivalează cu o formă numerică de un fel.
Asadar, nu este o artă metafizică așa cum cred mulți, este pur si simplu  fizică cuantică, știință, matematică.

DE ce este importanta NUMEROLOGIA /

Numerologia este o știință care se ocupă de acele numere folosite ca instrumente pentru a influența viața umană într-un mod pozitiv. 
Când oamenii sunt în căutarea unei solutii pentru a atinge succesul și fericirea, Numerologia poate fi de mare ajutor. În afară de acestea, pentru diverse alte motive în viața ta.
Identifică zonele slabiciunilor tale – si vei ajunge să cunoaști zonele puterilor tale.
Ajută la identificarea pericolelor pentru sănătate și cum pot fi minimizate și/sau evitate.
Poate analiza compatibilități – Să-ți cunoști jumătatea mai bine și să ai o căsătorie liniștită și fericită.
Numerologia este un instrument care te va ghida să devii flexibil în abordarea ta față de partenerii tai de orice fel.
Acest lucru va oferi o perspectivă clară despre personalitatea ta, atitudinea, preferințele și modelele tale comportamentale. Știind acestea, vei obține o înțelegere mai bună despre SINELE  tau interior

De ce numerologia este considerată o pseudoștiință?

Ce este Știința?

Știința este mecanismul prin care fenomenele sunt explicate cu fapte. Unele definiții afirmă că este un set de principii folosite pentru a explica fapte și fenomene. Explicațiile științifice se bazează pe dovezi; opiniile, teoriile, instrumentele și metodele, rezultatele sau indicatorii, iar discuțiile aprofundate oferă explicații stabile pentru fenomene. Știința nu folosește criterii iraționale pentru a concluziona, si utilizează întotdeauna metodologia rațională și imparțială.
Pseudostiinta nu implică dovezi concrete pentru ca sa  explice un fenomen. Asta inseamna ca pot exista credințe superficiale sau dovezi inexplicabile folosite pentru a demonstra un proces sau un set de procese. În general, pseudoștiințele au de-a face cu ceea ce nu poate fi încă înțeles de umanitate.
Faptul ca Numerologia a trecut insa proba timpului si ramane la fel de acurata si clara din vremurile pierdute in negura timpului, o trece de partea stiintei , pentru ca este condusa de legi si principii clare si universal valabile, chiar daca de-a lungul timpului a fost mai putin accesibila masei largi de oameni.
Pana la urma nu trebuie sa crezi nimc! Intai cunoaste, apoi intelege si daca vei constata ca este ceea ce  pretinde ca dezaluie ai incredere in ea, foloseste-o  sa castigi forta si un sens bun in viata ta. Esti liber sa-ti alegi convingerile.

Ar trebui să cred în numerologie?

Fiecare număr reprezintă o anumită vibrație și întregul univers este construit pe aceste vibrații, așa că nu e de mirare că funcționează.
Fiecare număr ne influențează diferit.
.
Într-adevăr, viața noastră este înconjurată de numere: data nașterii, cifre pe bancnote – oricare dintre aceste combinații ne poate afecta soarta și succesul.
Este real să obții succes dintr-o combinație corectă de numere, care este individuală pentru fiecare persoană.

Cine a fondat numerologia? Cum?

Numerele sunt  o piatră de temelie a civilizației și a progresului tehnologic  de când ființele umane au mers în poziție verticală. Un prim susținător al numerologiei a fost Pitagora, care a ajutat la formularea ideilor găsite în Cabala și în alte texte antice. Totuși, el nu a studiat numerologia, a studiat izopsefia.Pitagora a deschis mintea oamenilor să folosească numerele în diferite moduri, iar altele au construit pe baza conceptelor sale.
Bazele numerologiei au fost stabilite  prin primele zile ale secolului al XX-lea, când doamna L. Dow Balliett și dr. Juno Jordan au rafinat și modelalat pentru ei aceasta cunoastere pentru a deveni o practică modernă;

Numerologia studiază relația dintre numere și evenimente din viața cuiva. Numerele se pot aplica științei în modurile cele mai  neobișnuite;

Care este știința din spatele numerologiei?

Ideea de bază din spatele numerologiei este că universul în ansamblu este o entitate care, atunci când este descompusă, nu mai rămân decât cifre. Acestea sunt cifrele care ne ajută să obținem informații despre noi și despre lumea noastră.
Este limbajul în care comunică universul sau puterile supreme cu noi. De aceea, înțelegând modul în care funcționează numerele și modul în care acestea sunt asociate cu fiecare ființă vie, se pot descoperi adevărurile ascunse despre noi. Aceste cifre ne ajută să ne înțelegem pe noi înșine într-un mod mai profund și mai semnificativ. \
N
u există coincidențe în viața noastră. Totul este clar asezat in ordinea universala si totul se intampla  strict si matematic.
A te intreba daca sa crezi in numerologie este acelasi lucru ca si cum ai intreba daca crezi sau nu ca 3 este trei sau cinci este 5.

Distribuie această pagină
Scroll to Top