Descopera acuratetea adevarului revelat
de studiul numerologic
despre viata ta

Matricea psihoenergoinformațională - interpretare

O citire a informatiilor obtinute din adunarea  datelor personale implică o mulțime de calcule. 

Aceste calcule se fac pe paliere de cunoastere diferite, pot intra în multe straturi de adâncime cu numere diferite și combinații de numere care au diferite semnificații.

O lectură la prima vedere obtinuta  cu numerele tale  de bază poate fi destul de revelatoare, dar cu toate acestea, la fel cum  numerele sunt infinite, si diagrama numerologică a cuiva poate continua să fie citită din multe perspective ca un proiect în desfășurare.

O citirie numerologica este ca un joc,  dar este si   foarte interesanta,    Ea te conduce de exemplu ca intr-o   călătorie pana la descoperirea stihiilor celor 4 elemente naturale (aer, apa, foc, pamant) de bază ale matricei tale energetice pentru a-ti putea  construi diagrama personală.

Se incepe cu numele și data nașterii, care explică modul în care diagrama bioenergonumerologică  poate vorbi despre tine si te ajuta, dezvaluind-ti o direcție în viața. Iti poate arata  alegerile optime si eficienta, utilizând o combinație a numerelor principale.

Pentru a înţelege influenţa numerelor calculate, te invit să cercetezii proprietăţile numerelor.
Îti recomand să urmaresti semnificatia numerelor.

Există o mulțime de motive diferite pentru care poti  beneficia de o lectură de numerologie.

  • În primul rând, numerologia te poate ajuta să– ti găsesti claritate și răspunsuri atunci când te confrunți cu un viitor necunoscut si nesigur.
  • Dacă nu esti sigur sa iei o decizie importanta sau pe ce drum sa mergi , cum doresti să -ti petreceți timpul sau pe ce carieră e bine   să te concentrezi, ce anume ti se potriveste , să afli mai multe despre calea  pe care s-o alegi in viața  ,  numerologia iti poate oferi perspectiva de ansamblu de care ai nevoie pentru a – ti face planuri solide.
  • Tot asa , pentru cei care sunt preocupati de relatiile lor, inclusiv pe cele bazate  pe dragoste  ,    ofera informații unice despre compatibilitate si complementaritate celor 2 in relatia de cuplu și dezvaluie la ce provocări trebuie să fii atent sau sa lucrezi   pentru a-ti îmbunătăți relația.
  • Dacă esti singur, numerologia iti oferă indicii despre soarta ta – de exemplu, când să căutați sincronicități sau să acorzi o atenție deosebită intuiției tale
  • În sfârșit și poate cel mai important, cu toții vrem să ne înțelegem mai bine.

Ce ne-ar face cu adevărat fericiți?

Ce ne împiedică sa fim impliniti?

Unde se află talentele noastre și

Care sunt punctele noastre slabe?

Prin prisma unei lecturi de numerologie, putem să ne cunoaștem propriile personaje, ce masti folosim in fata altora și care sunt dorințele pe care dorim sa le atingem.

Aceste informații ne servesc bine în toate domeniile vieții, de la muncă și hobby-uri la prietenii, dragoste și relații de familie.

 
 

Pornind de la
cele 9 numere de baza
la care se adauga
Numerele Maestre si
cifra 0

calculul numeric este pasul important

Putem stabili profilul de personalitate  calculand si interpretand unele numere care se numesc 
Numere Principale.

Pentru calcul, se foloseste adunarea fadica.
Asta inseamna ca cifrele unui numar se aduna intre ele pana se obtine o singura cifra.

Numerologia poate prin calcule concrete sa ofere probabilitati mai mari  sau mai mici, perioade favorabile sau tendinte.

Instrumentul de baza folosit in interpretarea numerologica este matricea bioenergoinformationala care se comporta ca o forma dobandita la nastere de fiecare, asemenea unei matrite.

In aceasta forma in care exista toate datele noastre personale mostenite, calitatile, talentele, abilitatile se adauga in timp educatie, cunoastere, actiuni, toate cele dobandite si asezate  in viata si care ne reprezinta.

Datele furnizate sunt folosite in calcule matematice care vorbesc despre alegerile noastre intr-o directie sau alta, in sens pozitiv sau negativ.

Numerologia nu poate prezice actiunile concrete ale unei persoane, dar poate observa tendinte spre care ne indreptam.

Cunoasterea acestor tendinte ne ofera noua posibilitatea sa putem corecta din mers din erorile facute pe drumul destinului in masura in care cunoastem aceste amanunte si ne dorim o mai buna armonizare a lucrurilor in viata.

Numere Principale

Grafice

Numerele maestru

11, 22, 33?
Posesorii Numerelor Maestre de obicei au o viață deosebită.
Acestea sunt înzestrate cu abilități speciale , cu inspirație divină, dar viața lor este foarte complicata.

Cifra 11 este considerată cel mai intuitiv număr și reprezintă canalul spre subconștient.

O persoană cu cifra destinului 11 este influențată de numărul 2, oferindu-i carismă, inspirație, calități de lider, dinamism, dar și conflicte interioare.
Cifra 11 este situată la granița dintre măreție și distrugere, conferindu-i potențial imens, stabilitate și putere. 
22, oferă posibilități celor pe care îi influențează, deoarece are multe dintre capacitățile cifrei 11, preluând și abilitățile practice și metodice ale numărului 4.
această putere pentru propriul bine, ci pentru cel al oamenilor din jur.
Cifra 33 mai este numită Maestrul Învățător, deoarece în el se întâlnesc toate atributele numerelor 11 și 22.
Cei cu  energia lui 33 sunt altruiști cum puțini oameni există și au capacitatea de a lăsa o schimbare în bine în urma lor.

 
 

Litere și valorile lor numerice:

„Intai a fost cuvantul „
Cuvintele au mare putere si energia vibratiei lor

Fiecare literă din orice cuvânt are o anumită semnificaţie, care se datorează vibrației sale. Dacă vibrația datei de naștere nu o putem modifica,  în ceea ce privește energia numelui avem posibilitatea de a schimba orice vibraţie, prin alegerea altui nume sau a unei porecle prin care să fim apelați de către cei din anturaj.
Fiecare literă poate ascunde atât o vibrație pozitivă, cât și una negativă.

Matricea temperamentului

Literele care compun numele au caracteristici proprii, altele decat prin prisma valorilor numerice.
Ele pot fi mentale, fizice, emotionale, intuitive. Impartire se mai face pe tipuri de litere, care sunt initiatoare, continuatoare si finalizatoare.
Litere fizice : E D M W
Litere intuitiove: C F K Q U V Y
Litere mentale sunt : A G H J L N P
Litere emotionale sunt : I O R Z B S T X

Cifra "0" - "Totul sau nimic"

Zero este chintesența tuturor numerelor; el cuprinde în sine materia tuturor lucrurilor, spațiul și timpul însuși.
Este abstract și fără formă - metaforic vorbind, este ca un covrig si va trebui interpretat ca atare, adica gaura va fi in permanta parte din covrig. Se manifesta asadar exremist: ori tot, ori nimic.
Cercul nu este forma sa, deci este o metaforă, o formula stilistică de a reda ceva ce nu are început și nu are sfârșit, ceva ce nu poate fi cuprins cu înțelegerea, ceva ce există și nu există în același timp.
Simbolul ales de către strămoșii noștri pentru a reprezenta acest concept a fost cercul, ca simbol al perfecțiunii asociate cu acest număr.
0 (zero), ca și concept, este un simbol al divinității, al energiei și expresiei nelimitate.
Este un simbol solar, dătător de viață. El cuprinde în sine toate numerele, tot ceea ce există și ce nu există, este însăși sursa vieții și poarta ultimă a morții.

Vibratia Interioara
sau
Vibratia zilei de nastere

Numărul poate fi o cifra sau doua cifre care se vor insuma fadic, adica se vor transforma intr-una singura. Esenta noastra – prin aceasta vibratie, SINELE se metamorfozeaza in EU.
Motivaţii ascunse,
Forţa internă,
Inclinaţii
Motivaţii interioare.

Reprezinta primul dar pe care viata ti-l ofera – ziua in care te-ai nascut alaturi de ziua de nastere, adica Vibratia exterioara.  Considerat a fi un talent unic, amprenta unica cu care ai fost conceput ca fiinta unica si irepetabila.
Anatol Basarab :
„Când omul se naște, el vine pe această lume într-o anumită zi. Ziua respectiva are anumite calități: temperatura, umiditate, lungime de undă, radiații solare, presiune atmosferică… Toate aceste calități ale zilei de naștere își pun amprenta lor asupra lumii interioare a omului.”… de aici rezultă vibrația interioară.”
Numărulvorbeste de cum esti TU in interiorul tau, cum te simti tu cu tine, cine stii numai tu ca esti.

Vibratia Exterioara
sau
Vibratia Lunii de nastere

Numărul poate fi o cifra sau doua cifre care se vor insuma fadic, adica se vor transforma intr-una singura.
Manifestările exterioare,
Proiecţia exterioară a personalităţii,
Relaţiile cu ceilalţi
Acest număr este similar cu numarul personalității, dat fiind că oferă informații despre ce gândesc alte persoane atunci cand te intalnesc prima oara,  impresia la prima întâlnire.
Datele se bazează pe ceea ce transmiti altora și oferă detalii despre conținutul  informatiilor pe care le partajezi  cu persoanele pe care le întâlnesti.

Numărul personalitatii  acționează ca un sistem de screening care se calculează din valoarea numerică a consoanelor din numele tău de naștere.

Vibratia
Datei de Nastere

Cel mai important număr. Reprezintă personalitatea de bază.

Arata dine suntem si ce potential avem. Ne spune ce sa facem cu ceea ce suntem.

Când se utilizează numerologia, cifra se calculează utilizând ziua nașterii, luna și anul.
Numerele sunt cele mai semnificative, deoarece codifică detaliile întregii persoanalitati si nu se schimba niciodata in viata.

Numărul acționează ca un plan personal care conține detalii despre calea vietii unei persoane și are impact asupra răspunsurilor, reacțiilor și trăsăturilor de caracter descrise de o persoană.

Se ia in calcul data nasterii: ziua, luna si anul nasterii. Cifrele se aduna intre ele.
Pentru 23.12.1998:
2+3+1+2+1+9+9+8=35; 3+5=8.

Vibratia nasterii este 8.

Numere dominante

Sunt numerele care apar cel mai des in cifrarea numelui si  au o influenţă mai puternică asupra personalităţii.
Poate fi unul sau pot fi mai multe numere.

Numere karmice

Sunt numerele care lipsesc din cifrarea literelor ce compun numele si prenumele intreg.
Este un numar vocational
indicand tipul de meserie spre care ne orientam instinctiv, pentru ca ne completeaza cel mai bine individualitatea

Numarul de expresie
sau Numarul de Destin

Este suma redusa la o cifra obtinuta din cifrarea tuturor ce compun numele si prenumele intreg.
Numărul expresiei oferă informații despre:
obiectivele tale de viață și despre talentele, darurile naturale care îți sunt specifice atunci când te naști.
Da relatii despre rolul pe care doreste sa-l manifeste persoana.  
Scopurile din inconstient, calea spre o viata implinita si asumata
Numărul este calculat folosind vibrațiile numerologice care sunt legate de numele pe care l-ai primit  când te-ai  născut.
Numărul oferă informații individuale despre punctele slabe, talentele și abilitățile.
Se tine cont de impartirea numerelor in Yin si Yang, cat si impartirea pe grupe emotionale, mentale, intuitive, fizice, artistice, stiintifice, afaceriste si spirituale
Este dat de cifrarea tuturor literelor din nume si prenume:
I O N M A R I A N P O P A
9+6+5+4+1+9+9+1+5+7+6+7+1=70; 7+0=7
Numarul de expresie este 7.

Numarul activ

Influenţa prenumelui.
Amprenta ce o pune prenumele asupra personalităţii

Suma ce corespunde adunarii fadice a cifrelor ce compun prenumele.
Influenteaza puternic Numarul de Expresie.
Importanta acestui numar este mare, pentru ca ne personalizeaza si ne deosebeste de ceilalti menmbri de familie.
Daca persoana are si o porecla se va lua si aceasta in calcul. Numarul reprezinta asteptarile celui care te cheama, este un numar de relatie.

Numarul ereditar

Este un numar specific unei familii, influenteaza numarul de expresie alaturi de numarul activ.
Este suma redusa a cifrelor numelui de familie.

Numarul reprezinta vibratia numelui de familie, de neam.

participarea la karme comuna a familiei.
De cele mai multe ori se schimba la casatorie.

Numarul cosmic

Este suma tuturor cifrelor corespunzatoare numelui, prenumelui si data nasterii.
Este o alta imagine despre noi : destinul, misiunea persoanei si
lectiile pe care trebuie sa le invete persoana de-a lungul vietii.
Se aduna vibratia nasterii la numarul de expresie.

Ciclurile de 7 si de 9 ani

Totul se transforma in viata noastra, nimic nu se pierde. Totul este energie si aceasta se manifesta in diferite forme, diferite oscilatii aducand si pentru noi, tot felul de transformari .
Exista etape in viata noastra  cand lucrurile par ca se cutremura. Sunt acele momente in care simtim ca se intampla ceva cu noi si putem controla mai putin lucrurile. si pare ca universul decide pentru noi.

Dezvoltarea si evolutia omului in scop, adica pe orizontala, este studiata sub forma ciclurilor evolutive de 7 ani. (0-7, 7-14, 14- 21, 21- 28, 28-35, 35-42, 42-49, 49- 56, 56-63, etc…)
Scopul inseamna consolidarea sau dobandirea increderii depline in sine, si dobandirea  intelepciunii care aplicata social sa aduca prosperitate, bunastare, si putere.
Dezvoltarea si evolutia omului in sens , adica pe verticala, este, studiata sub forma ciclurilor evolutive de 9 ani. (0-9, 9-18, 18-27, 27-36, 36-45, 45-54, 54-63, etc…)
Sensul inseamna ca omul sa dobandeasca creativitatea, puterea de analiza a informatiilor, o minte care functioneaza foarte bine, cunostintele necesare unei vieti in armonie si echilibru . Prin toate astea sa se manifeste transformarea sa.
Cele 4 cicluri evolutive creeaza cadrul in care omul se va manifesta din punct de vedere psihic, emotional, energetic de aici inainte.
Transformarea depinde de cum si-a trait viata, de cum a fost educat si de mediul in care traieste .

Cicluri evolutive
spirala evolutiei

Numarul Sanatatii

In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important.
Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti descoperi informatii interesante despre starea ta de sanatate, despre bolile la care esti predispus dar, si despre cum ai putea sa te protezi impotriva lor.
Numarul Sanatatii te poate ajuta  in mentinerea sanatatii pe cele trei paliere sufleteste, mental  si trupeste, si consecinta in imbunatatirea calitatii vietii.
In numerologie ziua nasterii contine informatii despre conditia fizica a organismului tau, dar si despre predispozitia spre anumite boli.

Prin urmare, numerele actioneaza asupra starii fizice si psihice a organismului.
Numerologiei nu poate schimba radical viata cuiva. Dar ne poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti si in imbunatatirea calitatii vietii.

.

Ceakrele și sănăatea
centrii energetici

Numarul Sanatatii 1 (cei nascuti in zilele de 1, 10, 19, 28) – predispozitii  spre afectiunile oculare si cele care tin de circulatia sangelui.
Numarul Sanatatii 2 (cei nascuti in zilele de 2, 11, 20, 29). Se confrunta cu anemii puternice si cu timpul cu slabirea inimii. Femeile pot avea probleme si cu aparatul reproducator.
Numarul Sanatatii 3 (cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30)
Acestia pot intampina anumite disfunctionalitati ale sistemului arterial, dar si afectiuni ale plamanilor si ale rinichilor, guta, nevrita, dureri la nivelul dintilor etc.
Numarul Sanatatii 4 ( cei nascuti in zilele de 4, 13, 22, 31) – Se imbolnavesc greu, insa atunci cand se imbolnavesc se refac cu dificultate. 
Numarul Sanatatii 5 ( cei nascuti in zilele de 5, 14, 23) Pot avea insomnii, stari de oboseala si epuizare, nervi si iritare, amnezie, o activitate mentala intensa care ii conduce uneori la extenuare. Ulcerul, anumite afectiuni ale bilei, nu sunt excluse.
Numarul Sanatatii 6 ( cei nascuti in zilele de 6, 15, 24) au tendinta de a fi ipohondrii si de a-si exagera afectiunile-un sistem imunitar mai slab.
Numarul Sanatatii 7 ( cei nascuti in zilele de 7, 16, 25) Pe plan fizic pot avea o sensibilitate  in ceea ce priveste sanatatea mentala .
Numarul Sanatatii 8 ( cei nascuti in zilele de 8, 17, 26) – o
cifra a sanatatii ce presupune in principal afectiuni ale extremitatilor. Resimt puternic sentimentul de singuratate si inutilitate.
Numarul Sanatatii 9 ( cei nascuti in zilele de 9, 18, 27) – Zgarieturile, mancarimile, ranirile ocazionale,
Numarul Sanatatii 9 ( cei nascuti in zilele de 9, 18, 27) – Zgarieturile, mancarimile, ranirile ocazionale, pete la nivelul pielii, febra, afectiuni ale respiratiei.

 
 

Orice studiu numeroogic  realizează o analiză cât se poate de clară a personalității unui om, a caracterului său , a modului în care își cheltuiește resursele energetice în scopul de a-și motiva acțiunile.
Folosind ca punct de plecare data de naștere, se pot aborda subiecte din toate sferele vieții, pe 3 paliere – fizic, emoțional și spiritual.

Toate datela se adună într-un RAPORT NUMEROLOGIC PERSONALIZAT, adică unic, special făcut pentru TINE.

Distribuie această pagină
Scroll to Top